Giv dig og din veninde den perfekte venindedag

Har dig og din veninde brug for at blive forkælede, eller har du en veninde der virkelig trænger til opmuntring? Så planlæg en dag for jer to, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab, og hvor I har tid til at hygge og være sammen. Overlad alt arbejdet til andre, læn jer tilbage og nyd en dag, hvor I ikke skal tænke på andet end, hvilken skønhedsbehandling I ønsker, hvilken frisurer I vil have, samt hvilken hovedret I skal vælge fra restaurantens menukort.

Start dagen roligt ud

Planlæg at I skal mødes tidligt på dagen, så I får det meste ud af den. I kan mødes på jeres yndlingscafé til en kop kaffe eller til noget morgenmad, mens I nyder morgensolen og kigger på mennesker. Derefter kan I slingre videre ind mod byen, hvor I har første punkt på dagsordenen: Her skal I nemlig have lavet negle. Så sæt jer ind og nyd roen og det flotte arbejde, der bliver udført på jeres negle.

Næste punkt på dagsordenen

Når I er færdige ved negleteknikeren, skal I en bryn- og vippeekspert, der ordner netop disse – og dermed sørger for, at I ser naturligt skønne ud. Her er der igen tid til snak, mens der bliver kælet om jer. Efterfølgende hopper I videre til frisøren, hvor I får lavet smukt hår, for til sidst at slå jer ned på en fortovscafé, hvor I får en lækker frokost og nyder et glas bobler. Efter frokost er der tid til, at I kan gå hjem til en af jer, hvor I kan slappe lidt af – eventuelt mens I får en god gang fodmassage, mens I griner og snakker, eller I kan tage en lur, så I er friske til aftenens strabadser.

Slut dagen med manér

Efter en god stund med afslapning er I klar til aftenens program. Hop i tøjet og bevæg jer ud i byen, hvor I har lavet en reservation på jeres yndlingsrestaurant. Vælg præcis det I har lyst til at spise, nyd at I har tid til nærvær og samvær og del en flaske vin eller to, mens I snakker minder og gode ting igennem. Når I har nydt jeres aftensmad, kan I enten tage hjemad, eller I kan toppe dagen af med en tur på bar eller en tur på natklub, hvor I kan få danset igennem til god musik. Tømmermændene dagen efter kan man godt overskue, når de falder efter en så skøn dag.