Gode oplevelser med dine venner

Findes der noget bedre end at være sammen med sine bedste kammerater, mens man laver noget, der virkelig ryster jer sammen og giver jer fælles minder? Næppe. Så når I alle har fri eller tid i kalenderen, skal I sætte et stort kryds og finde på noget sjovt at opleve sammen. Her kommer et par ideer til, hvad I kan lave sammen. 

Gå til koncerter 

Der bliver afholdt et utal af koncerter rundt omkring i landet – og udlandet, hvis man er villig til at tage langt. Og det er den perfekte måde at være sammen på og skabe minder sammen – at stå der arm i arm eller hånd i hånd og høre sit yndlingsband spille det nummer, man skråler med på sammen derhjemme. Det giver anledning til grin og dans, men også til tårer og dybe tanker. Så tag dine bedste venner med til koncert og nyd tonerne fra din yndlingssang. 

Spis god og ukendt mad

Tag din bedste ven under armen og bevæg jer ud i det gastronomiske univers. Der findes uendelig mange forskellige restauranter og dermed madoplevelser derude, så det er bare med at give sig i kast med at prøve nogle af dem. Vi som mennesker har ofte en tendens til at ty til det velkendte – og det velkendte er også godt! Men det er også værd at afprøve nye, spændende ting, hvilket også indebære at prøve nye madsteder af. Find de restauranter, du altid har drømt om at prøve af, og tag din bedste kammerat under armen – så får I med garanti en masse gode madoplevelser sammen.

Tag til vinsmagning 

Skal du og dine venner have en hyggelig eftermiddag/aften i hinandens selskab? Så tag på oplevelsestur og prøv en vinsmagning – og er I ikke til vin, kan I sagtens skifte den ud med øl. Det er både hyggeligt og lærerigt, og så bliver man ofte ret fuld af det (hvis man gør det forkert og lader være med at spytte vinen ud). Det er derfor den perfekte opvarmning til en tur videre på bar eller ud i nattelivet. 

Når du beskæftiger dig med alkohol, er det vigtigt at huske, at der altid er råd og vejledning at hente i forhold til forbruget af alkohol. Føler du, at enten dig eller en du kender, har et problem med alkohol, kan du altid kontakte alkohollinjen for hjælp. Husk desuden, at der findes et stort udvalg af behandlinger – heriblandtanonym alkoholbehandling. Ræk altid hånden ud for hjælp, hvis du har brug for det.