Kom ud på oplevelser med børnene i regnvejr

I Danmark har vi mange regnvejrsdage, men det skal ikke afholde børn og voksne fra at komme ud på sjove oplevelser. De fleste børn har stor fornøjelse af at komme udenfor, selvom det regner. Med en børneparaply sørger du for, at dit barn ikke bliver drivvådt, mens det nyder legetimerne i naturen.

Paraplyer, der skifter farve i regnen

Børn har stor glæde af at komme ud i regnvejr og pjaske i vandpytter eller bare lytte til regnen tromme på paraplyen. Med sjove og farverige paraplyer kan børnene få endnu mere eventyr udenfor. Du kan også få farveskiftende paraplyer. Der er paraplyer til børn med blandt andet dinosaurer, der indendørs er hvide, men ude i regnen får andre farver. Børnene bliver motiveret til at komme udenfor og se de skiftende farver og får en festlig paraply med ud i deres leg. Der er et stort udvalg af farveskiftende paraplyer med regnbuer, enhjørninger og forskellige dyr, så der er med garanti noget for ethvert barn. Alle motiverne er farverige og interessante at se på og gå på opdagelse i for børnene.

Farverige paraplyer i god kvalitet

I paraplyserien Malthe kan du få ensfarvede paraplyer til børn. Det kan give børn mere selvtillid og mere lyst til at gå ture, når de har deres egen blå børneparaply at gå med. Med en børneparaply får du en paraply i god kvalitet, men i en mindre udgave. Håndtaget er naturligvis også mindre og passer til et barns hånd, så de ikke har problemer med at håndtere den. Barnet skal dog være stort nok til at have en god balance og gå sikkert på benene, så det kan gå med noget i hånden. Det kan også være sværere at håndtere paraplyen i blæsevejr. Enderne på paraplyen er afrundede, så du ikke skal bekymre dig om barnets sikkerhed. Du kan få paraplyen i mange forskellige, livlige farver, så barnet kan få sin yndlingsfarve eller du kan få en børneparaply med alle regnbuens farver. Så er du sikker på, at dit barn får en spændende paraply, som det vil have sjov med udenfor.

Hos Paraplybutik får du desuden gratis fragt, hvis du køber for 150 kroner. Det svarer til at købe to børneparaplyer. Det er derfor nemt og billigt at købe et par paraplyer til dit barn og lade det komme ud på eventyr med farverige og sjove paraplyer i god kvalitet.